Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΠΑ...

...Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

Με δεδομένα ότι:
  • σταθερότητα δε σημαίνει αδράνεια...
  • το μπάσκετ καλπάζει....
  • το βόλλευ οργιάζει...
  • το ποδόσφαιρο "ζει"....
...είμαστε ΕΔΩ. Παρόντες. Όλοι οι οπαδοί, φίλαθλοι, υποστηρικτές, κριτές και υποκριτές, ενεργοπαθητικοί παρατηρητές και λοιποί συμπαραμαρτούντες ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως σε κάθε προηγούμενο και φυσικά σε κάθε επόμενο.

Η συμβολική "πίπα της ειρήνης" δεν αφορά πρόσωπα. Αφορά θεσμικούς ρόλους. Συνειδήσεις και αντιλήψεις. Απόψεις και φιλοδοξίες.

ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΩ λοιπόν με την μέχρι τώρα παθητική εικόνα ΚΑΙ στοχεύω στην άνοδο της ομάδας, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το όνειρο μου είναι να δω τον Ηρακλή στην κορυφή. Σε κάθε αγώνισμα. Από το ποδόσφαιρο μέχρι το πινγκ-πονγκ. Το DNA πρωταθλητού της ομάδος βόλλευ, η αγωνιστικότητα που παρουσιάζει η ομάδα μπάσκετ, η όρεξη και το πάθος των οπαδών πρέπει να εμφυτευθούν και στην ομάδα ποδοσφαίρου. Με κάθε τρόπο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ (ΝΕΟ, δε γαμείς) ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ --- 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

9 σχόλια:

  1. etsi herculista!!! oloi mazi gia tin niki...iraaaaaa iraaaaaaaaa iraaaaaaaaa arwsteia mas kapsoura mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......... ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.........
    ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......... ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

    ΗΡΑ ΓΕΡΑ ΑΜΑ ΤΑ ΟΥΝΙΑ!

    ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai oi indianes einai mpleeeee einai mpleeee einai mpleeeeeeeee....

    poy to anakalypses auto to mwro r aderfe!
    teleia kai pavla HRA eisai kavla!

    oso gia auta poy grafeis, sumfwnw mh exontas kai allh epilogh. Pame gera kai o 8eos voh8os.

    1000 xronia IRAKLIS. logos zwhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε καρντάσι Ηerculista. Μ'αρέσεις. Έτσι είναι τα πράγματα. Δε συμβιβαζόμαστε αλλά η στήριξη στήριξη, η κριτική κριτική. Εμείς σχολιάζουμε μόνο για το καλό τησ ομάδος. Καναπες, αποχή και λοιπές συγγενικές καταστάσεις δεν υπάρχουν. Παντού στα γήπεδα παρόντες για τη καψούρα μας. Αυτη η ερωτική σχέση με την ομάδα, το πάθος και η ένταση, ροτάρει αγάπη τρέλα και οργή. Θυμάμαι στην πρώτη προπήνηση παρουσίαση της ομάδας το κλίμα και αρρωσταίνω για την σημερινή κατάσταση. Κανένας πάνω από τον Ηρακλή. Νικητές παΝΤΟΥ!
    Αυτά...

    1000 χρόνια Ηρακλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο, αλλά πάντα θέλω να το γράψω και πάντα το ξενχω. Αυτό το παιχνίδι με τα φάουλ που ονόμασες "βάσια ή κονέ" προφητικό έτσι? χαχα πολύ κόλλημα!
    αντε ζήτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΜΕ 90% ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΖΩ. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ... ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΥΚΟΛΟ-ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ? ΟΕΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50ΡΙΣΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ? ΟΕΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ? ΟΕΟ?

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. de symfwnw mazi sou panta alla o tropos sou einai idiaiteros kai sarkastikos. Goystarw to yfos kai oxi aparaithta ta nohma. Proswpika eimai filos toy Remou. Pistevw oti ton exoume parekshghsei kai ton exoume sth mpouka me to paramikro. Sigoura ekane la8h, alla la8h kanoume oloi mas. Synexise pantws file mou etsi. Mh masas an se krinoun gia tis apopseis sou. O ka8enas ekfrazetai eley8era.
    Hraklhs eimaste oloi mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω δεν ειμαι φιλος του ρεμμου και καποιες φορες τα βαζω μαζι σου χερκουλιστα φιλε μου.σου αναγνωριζω ομως το παθος που εκφραζεις μεσα απο τισ ανακοινωσεις σου γι αυτον τον ταλαιπωρο συλλογο.ολοι μαζι λοιπον.μονο για τη νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή