Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Έγκυρες πηγές αναφέρουν οτί ο Ρέμος έχει βρεί νέο επενδυτή για την ΠΑΕ. Πρόκειται για πολύ γνωστό επιχειρηματία με δυνατές μπίζνες σε γειτονικούς γαλαξίες. Οι επαφές ξεκίνησαν και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν στη Γη.

...ούτσες - Λούτσες!
Αυτά έχω να πω για τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν εδώ και εκεί περί πώλησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

1ον γιατί δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επαφή με κανένα και 2ον γιατί αυτά τα επικοινωνιακά τρικ ανήκουν σε περασμένες 10ετίες.... Έιναι η τεχνική "αγκίστρι" περί βολιδοσκόπησης - καταγραφής κοινής γνώμης, σπορά ανασφάλειας στις τάξεις του Ηρακλή και εκμαίευση του "εντάξει μωρέ, είναι δικός μας, Πάλι με σπανουδάκηδες να μπλέξουμε να χρεώσουν την ομάδα".

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ;

ΑΠΟΡΙΕΣ
-Δηλαδή δεν υπάρχουν οικονομικά ισχυροί Ηρακληδείς να αναλάβουν τον Ηρακλή;
-Αφού σε 3 χρόνια τα χρέη της ομάδας έχουν μειωθεί ΤΟΣΟ(!), άρα οι χρονιές ήταν κερδοφόρες, γιατί αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ρευστότητας;
-Εφόσον ο Ρέμος έχει τις μετοχές, γιατί δεν πουλάει ποσοστά σε Ηρακληδείς παράγοντες να έχουμε μια πολυμετοχική ΑΕ;
-Ποιά είναι η σημερινή αξία της ΠΑΕ; Σε ενδεχόμενη πώληση, ποιός θα πουλήσει και ποιός θα εισπράξει;
-Τα αποτελέσματα χρήσης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας δημοσιεύνται στον τύπο; Κάθε πότε κλείνει η οικονομική χρήση;
-Γιατί όσοι παράγοντες έχουν οικονομική επιφάνεια και μπορούν να βοηθήσουν, φεύγουν από τη διοίκηση; Ποια είναι η αλήθεια για τους Ξανθόπουλο, Φουρναράκη, Κορκόβελο κλπ.;
-Τα έσοδα δεν είναι περισσότερα από τα έξοδα;
-Πως εξηγείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ και ΟΠΑΔΙΚΑ η δέσμευση για τα 4 χρόνια στον προηγούμενο (?) μεγαλομέτοχο;
-Γιατί υπάρχουν απλήρωτοι υπάλληλοι στην ΠΑΕ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ; (αφορά αυτούς που έμειναν και αυτούς που έφυγαν)

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.


Ο ΡΕΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ. Οποιος νομίζει ότι η πραγματική εικονα του λαού του Ηρακλή είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είναι γελασμένος. Ο αληθινός λαός του Ηρακλή είναι τεράστιος. ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Δεν κατηγορώ όσους λένε, πρώτα να "δω" και μετά θα έρθω. Όσο αντέχει ο καθένας....

Υ.Γ.1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΝΙΚΗΤΗ!
Υ.Γ.2 ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Α1.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ --- 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. Όσο στα μυαλά των φιλάθλων μας κυριαρχεί η αντίληψη οτι ένας "επενδυτής" θα σώσει το ποδόσφαιρο - άρα και τον ΗΡΑΚΛΗ - τόσο θα καθυστερεί η αναγέννηση τόσο του αθλήματος όσο και των ομάδων.
    Η πείρα διδάσκει οτι στο ποδόσφαιρο εντάσονται δύο κατηγορίες "επενδυτών" που ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχουν με το ποδόσφαιρο.
    Πρώτοι αυτοί που χρησιμοποιούν τίς ομάδες σαν μέσο πίεσης για τη μεγιστοποίηση των κερδών των επιχειρήσεων τους,τη λαϊκή αναγνώριση, και τη χειραγώγηση των συνειδήσεων κύρια των νέων.(Η επιχειρηματική δράση προβάλλεται σαν θέσφατο) (π.χ. Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Μυτυληναίος κ.λ.π.)
    Έπειτα έρχονται τα λαμόγια. (Ψωμιάδης, Σταματελόπουλος, Κωσκωτάς κ.λ.π.) Είναι μια κατηγορία "επενδυτών" που πιστοποιούν τη σήψη του συστήματος.
    Κάποιες προσπάθειες που ξεκίνησαν απο ένα φίλαθλο ρομαντισμό, (Νικολαϊδης, Ζαγοράκης) έμειναν στα μισά. Ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία τους.
    Σήμερα ειναι επιτακτική ανάγκη να αναπτυχθεί ένα ρωμαλέο μαζικό λαϊκό κίνημα που θα βάζει τέρμα σε αυτή την άθλια κατάσταση. Ένα κίνημα που θα διεκδικεί την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο ποδόσφαιρο, οι ομάδες να περιέλθουν στους φιλάθλους τους, για μαζικό λαϊκό ποδόσφαιρο, χρηματοδοτούμενο γενναία απο το κράτος.
    Και προς αυτή την κατεύθυνση δίνουμε κάποιοι φίλαθλοι στην Κρήτη τις δυνάμεις μας. Καιρός να αναπτυχθεί και πανελλαδικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ή Ο ΡΕΜΟΣ Ή Ο ΤΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Α2- ΛΕΣ ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. molis diavasa thn anakoinwsh tou remou kai den kserw na gelasw h na klapsw...

    Symfwnw me ton proto filo apo Kriti. Prepei na ksanadoume ti organotiki kai leitourgiki domi stis a8litikes omades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή