Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ....

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....

...ΤΟΥ ΗΤΤΟΠΑΘΗ, ΤΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ...

....ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΑΓΚΙΑ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΠΕΙΣΜΑ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ.



Μέχρι πότε; Μέχρι πότε θα κάνουμε υπομονή; Υπομονή για τι; Για να δούμε μια ομάδα με τσαμπουκά; Θέλει χρόνο αυτό; Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Προσπαθώ να θυμηθώ ρε μάγκες ένα ματς που ο Ηρακλής το ήθελε και πραγματικά το κέρδισε ρε.... Με οποιοδήποτε τρόπο.. Από εκέινη τη ρουφιάνα μέρα του τελικού του 87 και μετά, δε θυμάμαι κάτι. Γαμώ τη Βίσλα πια...

Τι κωλοκαταραμένη νοοτροπία έχει ποτίσει στο DNA αυτής της ομάδας...

Το σήμερα είναι κρίσιμο, πιο κρίσιμο από όσο φανταζόμαστε. Ο Ηρακλής ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΑΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. Και φυσικά ανθρώπους και πλάνο για να επιτευχθεί.

Η χρονιά ξεκίνησε με καλά σημάδια. Η συνέχεια είναι απαράδεκτη. Και μια νίκη με τον Πανιώνιο δεν αλλάζει τίποτα. Ο πανιώνιος και ο κάθε πανιώνιος έφευγε με 3 τεμάχια στο κεφάλι για πλάκα. Και εγώ να χαρώ με μια νίκη, με μια ομάδα που ερχόταν στη Θεσσαλονίκη με το 3ποντο σε συσκευασία δώρου; Εκεί καταντήσαμε;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ
Ηρθε η ώρα να πούμε αλήθειες δε νομίζετε;;;; Για ποιά εξυγίναση μιλάμε; Την οικονομική: Τι είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μετοχή της Wall street; Αθλητική ομάδα είναι. Η όποια εξυγείανση έρχεται ΜΟΝΟ απο την αγωιστική. Αγωνιστική εξυγίανση ΔΕΝ βλέπω.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας σε νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ. ΜΟΝΟ. Αν δεν έχεις νικητές στην ομάδα δε πας πουθενά. Ανασταίνεις τον κάθε πικραμένο.
Για να έχεις νικητές στην ομάδα, πρέπει να έχει νικητή στον πάγκο, νικητές στη διοίκηση και νικητή πρόεδρο.

ΕΧΩ ΝΙΚΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΟΧΙ! Λυπάμαι που το λέω γιατί ο Αντώνης έιναι Ηρακληδέας αλλά δεν είναι νικητής πρόεδρος. ΑΝ ΑΝΤΩΝΗ ΗΣΟΥΝ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ απο χθες θα έβαζες πρόστιμο στην ομάδα για την εμφάνιση στην τούμπα. Για να μη μιλήσω για το εντός έδρας στην Καβάλα. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. Στην κερκίδα έχεις νικητές. Για αυτό το λόγο όταν βλέπω τον Ηρακλή μου να παίζει έτσι μου έρχεται να τους μπατσίσω όλους να ξυπνήσουν. ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
Ο νικητής πρόεδρος δεν ασχολείται με τους οπαδούς έτσι. Είναι ο εμπνευστής τους. Ειναι εκεί για αυτούς, όπου εμείς οι άρρωστοι Ηρακληδεις δεν μπορούμε να είμαστε. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, στον αγωνιστικό χώρο, στις επιτροπές της superleague κ.ο.κ. Δεν περιμένει το κάθε Παμπορχίδη να σε παίξει σαν να είσαι Καβαλα ή Λειβαδιά. ΕΙΣΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ. Και επανέρχομαι στο ζητούμενο. Η αλλαγή νοοτροπίας ΞΕΚΙΝΑ απο τη διοίκηση. Περνά σε προπονητές, σε παίκτες, λοιπό προσωπικό και σια....

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ;
ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ 5ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ, ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ (ΟΧΙ ΜΑΤΣ) ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ. ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΟΧΙ ΚΑΛΟΥΣ.... ΜΟΝΟ Ν Ι Κ Η Τ Ε Σ!

Τι να πρωτοπώ... γαμώ τη σύγχυσή μου τέτοιες ώρες....
Βγαίνει ο Ολέγκ (αφού προηγήθηκε η ύψιστη παπαριά δήλωση περί σάκου) μετά το ματς με το Μπαοκ και μιλάει για δίκαιη νίκη του κοτόπουλου. (Δεν είδε ότι οι παίκτες του, έτρωγαν ξύλο). Στο καπάκι, ο Επστάιν μιλάει για ήττα απο δική μας ευθύνη (με το τραγικο περί Βιερίνια) και στο μεγαλύτερο καπάκι έρχεται η ανακοίνωση για τη διατησία!!!!!! Αν είναι δυνατόν. Ο προπονητής και ο παίκτης δεν είπαν κουβέντα, και η αντίδραση έρχεται με φαξ! Γιατι; Αφού σου λένε ότι έχασαν δίκαια! ΚΟΨΕ ένα προστιμό για προσβολή φανέλας λοιπόν σε όσους πάτησαν χορτάρι προχθές, να δω αν θα έχουν τα κάκαλα να ξαναεμφανιστούν έτσι. Α, ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΞΕΡΕΙΣ...

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ... ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Υ.Γ. ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥΚΑ. ΓΑΜΩΤΟ ΠΙΑ...

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

18 σχόλια:

  1. Πες τα χρυσόστομε, αμάν πια, φτάνει! Τι κακομοιριάα δέρνει τον εγκέφαλό μας. Απαράδεκτη εμφάνιση από αυτούς τους παίκτες.
    Δεν εχω να συμπληρώσω τίποτε ρε φίλος!

    1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ
    1000 χρόνια ΝΙΚΗΤΗΣ,ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. entaxei re paidia, de xalase kai o kosmos, mia koilia ekane h omada. 8a ksanaparei ta panw ths. Ti vgazete ta maxairia?
    kai egw stenaxwre8hka alla pistevw oti exoume kalo uliko fetos.

    Manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΜΑΧΗΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
    ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ
    ...ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ?
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ?

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXI ALLO METRIOTHTA, OXI ALLO PROSVOLH FANELAS. POLY SWSTA TO E8ESES. PROSVOLH FANELAS EINAI TETOIES EMFANISEIS. ANTE EKEI STH MIKRA DRASTE KAI ANTIDRASTE.
    TI DIAOLO TREXEI? EINAI APLHRWTOI OI PAIKTES? OPOIOS DE EXEI DIA8ESH NA AGWNISTEI AS MEINEI EKTOS 18ADAS. STO XORTARI MONO OSOI PONANE THN OMADA KAI EXOYN KAKALA.

    1000 XRONIA HRAKLHS 1000 XRONIA NIKHTHS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια ρε παλίκαρε,
    αν και σε παρεξήγησα στην αρχή, ως φιλοδιοικητικο, βλέπω ότι δεν μασάς. Τα λες έξω απο τα δόντια. Και έχεις δίκιο. Έτσι είναι και το βλέπουμε όλοι.
    ΝΤΡΟΠΗ να μιλάς για διατησία όταν οι παίκτες σου εμφανίζονται έτσι. Αλλά ρε παίκτη μου, αυτός είναι ο Αντωνάκης. Δεν τον ξέραμε; Τι περιμένεις; Τους άλλους κράζουμε για πρόβατα, αλλά τον παπά της εξυγίανσης εμείσ τον φάγαμε. Χρειάζονται δραστικές αλλαγές στη διοίκηση. Πήδηξε απο το καράβι και ο Κορκό, πάλι μόνος ο Αντωνάκης.... Σου υπόσχονται πλέξι γκλας και σου βάζουν καγκελα. δε μας υπολογίζουν και αυτό είναι ευθύνη μόνο διοικητικη. ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti na soy pw vre herculista mou. tha mporousa na se diavaze me tis wres! ta les polu wraia kai glafura! O mpampas mou einai 54 etwn kai egw 20. apo ta 5 mou eimai sto ghpedo. Auto pou vlepw einai oti pasxoume apo dhmiourgikous anthrwpous. Pasxoume apo hgetes kai nikhtes opws polu eustoxa to grafeis. Lupame alla sthn oikogeneia tou Hraklh exoume tetoious anthrwpous na analavoun thn omada? Afhsame to basket na kathnthsei etsi. Sto volley (pou einai kai to athlhma mou) apo prwtagwnisths sthn eurwph den eisai oute sth megalh diorganwsh. Ponaei o sullogos apo paragontes. Sta xronia tou mpampa mou o paragontas tou Hraklh htan kefalaio (oxi aparaithta oikonomiko, alla kai poioitiko). Twra den exoume diadoxous kai anagkazomaste na sumvivazomaste. Krima.

    1000 xronia Hraklhs 1000 xronia nikhths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re magkes, an den uphrxe Remos, pou 8a eimastan twra?
    Ek tou asfalous ton krazete ton an8rwpo? ftanei me th gkrinia. Egw eimai euxasristhmenos apo th dioikhsh kai thn omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα ρεμοσκυλο, τι εγινε κανενα κοκαλο εχεις απο τη διοικηση και εισαι ικανοποιημενος? αν αυτος ο ηρακλης σε ευχαριστει τοτε εισαι αξιος τησ μοιρας σου.

    ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΣΑΒΒΑΣ - ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλους μας πειράζει η κατάσταση....Είναι άδικο να πηγαίνεις στο γήπεδο, να κάνεις έδρα σου οποιοδήποτε γήπεδο σε αφήνουν(Κομοτηνή,Καβάλα) και να βλέπεις ομάδα τέτοιο χάλι!!!!!Θα έπρεπε να ντρέπονται που φορούν τη φανέλα με τον Ημίθεο!!!Καταλαβαίνω την "κοιλιά" που αναφέρει ένας φίλος πιο πάνω, αλλά όχι τόσο χάλι...να μην μπορούν να περάσουν το κέντρο???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!Όσο για τον Ρέμο...Τον παραδέχομαι που βγήκε μπροστά και πήρε την ομάδα πάνω του σε πολύ δύσκολες στιγμές,καταλαβαίνω ότι την αγαπάει αφού κι αυτός Γριά σαν εμάς είναι....Αλλά το να πολεμάει τον κόσμο της ομάδας είναι ανήκουστο...Τόσα χρόνια γκρινιάζαμε ότι δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο, και τώρα που αλλάζει και δίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΟ τον πολεμάς?????Λάθος Αντωνάκη!!!!!Και όσο δεν μας σέβεσαι εσύ,δεν θα μας σέβονται και οι άλλοι!!!Άλλαξε στάση απέναντι στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ και ξύπνα τους παίχτες και τον Όλεγκ γιατί πάλι θα ψάχνουμε βαθμούς στο τέλος...Διώξε τον κομπλεξισμό από οποιονδήποτε ασχολείται με την ομάδα μας!!!!!

    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!

    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διανυουμε την εποχη της μιζέριας και τον gay!!!
    Οχι μονο τώρα...... τα τελευταία 3 χρονια!! Η μόνη λεξη ποθ ακούμε είναι υπομονή!!!
    Μπορει να εχουμε μιζερη δοιηκηση , μιζερο προπονητη, μιζερους παίκτες ΑΛΛΑ ο λαος του Ηρακλη Δεν ειναι μιζερος κυριοι παλιοαδελφατοι, δεν παρακαλαει , δε ζητα........Πλεον απαιτει!!!! Επιτελους φερτε αν8ρωπους που να φοραν παντελονια και οχι φουστες , φερτε παικτες που να φοραν σορτσακια και οχι στρινγκακια!!!
    Γιατι αλλιως 8α κανουμε ντου απο παντου!!!!
    Φίλε Hercoulista εισαι τρομερος και καυστικοΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAI GAMW TA BLOGS! EXW PA8EI ME TO AR8RO SOU. EINAI OLH H ALH8EIA KAI H OUSIA GIA TO MELLON THS OMADAS.

    ADERFE, O KOSMOS EINAI H BENZINH TOY HRAKLH. GIA NA GURISEI STA GHPEDA PREPEI NA EMPISTEYTEI THN OMADA. DUSTUXWS EKEI FTASAME. DEN EINAI DUNATO NA PHGAINW NA PAIKSW STH TOUMPA ME MIA PE8AMENH OMADA KAI POLLOI APO EMAS NA LENE "8A XASOUME". GIATE RE NA XASOUME? AYTH EINAI H NOOTROPIA THS GRIAS GILE MOU! SYMFWNW MAZI SOU.

    AKOUW PROSEFERE O REMOS. H PROSFORA TOU HTAN NA DWSEI PNOH STHN OMADA SE MIA EPOXH POU TO EIXE ANAGKH. MEXRI EKEI OMWS. EXEI XASEI KA8E ELEGXO STHN PAE. POURSANIDHS & PROTASOF XOREVOUN. OXI RE, DEN PAEI ALLO..

    PRWTH FORA SE DIAVAZW. SE SHMERA EIDA STHN EFHMERIDA TOY HRAKLH KAI OMOLOGW OTI TO GOUSTARW POLU TO GRAPSIMO SOU.

    LEYTERHS
    1000 XRONIA HRAKLHS - GHPEDA STON HRAKLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαιρετώ τον αδερφό Herculista. Και εγω σε είδα από την εφημερίδα μας και δε σου κρύβω σου αξίζει ενα τεράστιο μπράβο. Καταλαβαίνω ότι το πάθος σου για τον Ηρακλή σε οδήγει πολλές φορές σε εμπνευσμένες δημιουργίες, όπως το συγκεκριμένο άρθρο. Αν και διαφωνώ μαζί σου στο θέμα Ρέμου, ο τρόπος με τον οποίο το τοποθέτησες, μάλλον με οδηγή σε δεύτερες σκέψεις. Όχι για την ποιότητα του Ηρακληδέα Αντώνη Ρέμου, αλλά για το γεγονός οτι αυτό, δε καθιστά κάποιο, ικανό πρόεδρο. Και μάλλον έτσι είναι. Κουραστήκαμε να αναζητούμε παράγοντες με βαρύδια και ευρωστο πρόεδρο. Οπότε με αυτά τα δεδομένα ο συμβιβασμός στο πρόσωπο του Ρέμου είναι αναγκαίος. Τι γίνεται ομως με άλλους οικονομικά ισχυρούς παράγοντες που ενώ ξεκίνησαν με τον Αντώνη στη συνέχεια έφυγαν; Δεν άντεξαν ή δεν τους άντεξε; Ξανθόπουλος, Κορκόβελος, Φουρναράκης και άλλοι έχουν την δύναμη να τρέξουν σωστά την ομάδα και με τη βοήθεια των οπαδών να μεγαλώσει ο Ηρακλής μας. Το πιστεύω. Θα ήθελα κάποια στιγμή τη δική σου θέση και άποψη περί αυτού.

    Συνέχισε τη "μπάλα" που ξέρεις και εμείς ο απλός φίλαθλος λαός θα σε τιμούμε με την επίσκεψη μας.

    Dr. Μάνθος

    1000 χρόνια Ηρακλής, γήπεδα στον Ηρακλή και μακάρι 1000 χρόνια νικητηής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. den pianeis kai kanena microfono re file? ante na akousoume ligh epithesi sto radio. ftanei me ta dhmosiografakia mas, fovountai na milisoun.

    Autonomos-10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ(και εννοω απο την διοικηση μεχρι και τον τελευταιο παιχτη)ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΙΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ¨¨Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΛΑΝΕΙ?? ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΛΑΝΕΙ,, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.........ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΝ Π Ο Υ Λ Ο ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΠΑΕ....ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ....ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ntaxei re. val8hkate oloi na fugei o remos. ti 8a katalavete? aftos o an8ropos einai o sotiiras tou irakli kai eseis 8elete na fugei? kai poios na 8a analavei meta? o herculistas i i autonomoi? mono na krinete kserete

    zito o remos! antoni 8a meineis kai 8a poun kai ena tragoudi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ προηγουμενε, κοψε κατι. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι πανω απο ρεμουσ και αλλους σωτηρες. Ασε απο σωτηρεσ χορτασαμε. Αντε τραβα τώρα να πεις τι εγραψες να σου δωσει κανενα χαρτζηλικι. Τν ομαδα βλέπουμε, τα χάλια της. Στην παε ολοι ειναι απλήρωτοι εδω και μηνες και εσυ μου εξυμνεις το "σωτηρα". Αντε μακακιες να μη βλεπουμε. Την καραμέλα για το ποιοσ θα αναλαβει μη την πιπιλαςπολυ.. Ηρακληδεις υπαρχουν. Φαινεται οτι ο ρεμος δεν μπορει αλλο. Ασ βγει να το πει ξεκαθαρα.

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή