Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE;


Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ "ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ"....


-Κύριε Καρατζαφέρη; Τί εχετε να πείτε;



- Εσείς κυρία Παπαρήγα;



-Κύριε Παπανδρέου, παρακαλώ, ο λόγος σε εσάς.



-Κύριε Καραμανλή, ο κόσμος του Ηρακλή επιθυμεί τη θέση της κυβέρνησης για το νέο γήπεδο.


....τς τς τς.... Κύριοι, μπορεί να το σαρκάζουμε ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ:
Ο ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ ΞΕΡΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Αχ....Λάρισα, Λάρισα....

ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΑΓΙΔΕΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ.

Περισσότερα για την τακτική:

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΚΕΙ...

ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ - KFC (Kentucky Fried Chicken)


ΠΡΑΞΗ 3η: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΡΝΙΘΕΣ (μη νομίζετε Στυμφαλίδες, απλά κοτοπουλάκια)

Στο ΟΑΚΑ θα γευματίσουμε αύριο. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εκεί. Για αυτό το λόγο, όποιος αδερφός έχει κάποια προτίμιση θα χαρώ να την εκδηλώσει. Από σνίτσελ κοτόπουλο, μέχρι κοτόπουλο μιλανέζα και ρολο. Δώστε τις παραγγελίες σας στο Ρώσο σεφ Όλεγκ. Ευχαριστώ και καλή όρεξη.... Herculistas



-ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ-
-ΠΑΙΞΤΕ ΩΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-


-1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ-
-ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ-




Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ...



ΜΙΖΕΡΙΑ
ΜΙΣΟΛΟΓΑ
ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ
ΓΚΡΙΝΙΑ
ΠΙΣΩΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΤΕΛΟΣ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΄ΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ... ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΚΑΥΛΑ.... "ΣΚΙΣΕ¨ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

Υ.Γ.1. ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ: ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.
Υ.Γ.2. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΣΚΙΣΕ";
Υ.Γ.3. ΒΑΣΙΑ, ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Υ.Γ.4. ΡΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΤ!!!!!!!

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ...


60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ....

Οι αυθεντικοί διάλογοι των δύο …παρατάξεων (ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ)

πηγή: http://www.metropolisradio.gr/5619


Αργύρης Λίβας(εκπρόσωπος Άρη).

«Εκτός από το γνωστό περιστατικό με την εισβολή του οπαδού και την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη, υπήρχε ένα γενικότερο εκρηκτικό κλίμα στο γήπεδο εις βάρος του Αρη. (ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;) Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν στην εξέδρα των επισήμων τράβηξαν τα πάνδεινα. Στην τηλεόραση φαίνεται καθαρά πως υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο γήπεδο αναίτια. Εκτός από τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Ρέμο και ίσως κάποιων άλλων μελών της διοίκησης, το μήνυμα ήταν «παιδιά καθίστε να χάσετε, γιατί αλλιώς δεν φεύγετε. (ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΤΟΤΕ, ΔΕ ΦΥΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ;)

Για 45 λεπτά ο Αρης βρέθηκε υπό το κράτος διαρκούς απειλής τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα. Παράνομα ο διαιτητής μετά από 45 λεπτά, αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα». (ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;;)

Σπύρος Χριστοφορίδης(δικηγόρος Άρη).

«Η ψυχολογική πίεση ήταν τεράστια. Ο Αρης δεν θέλει να στραφεί κατά του Ηρακλή. Αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή αγώνων σε συνθήκες ασφάλειας. Εάν δεν σταματήσουν τώρα αυτά τα φαινόμενα στο επόμενο τοπικό ντέρμπι, ίσως τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα». (Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ,Ε? )

Χάρης Γρηγορίου(δικηγόρος Ηρακλή).

» Η ένσταση είναι νομικά αβάσιμη. Λυπούμαστε που δεν εκτιμήθηκε το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Ρέμος και ο Δήμος Πολύκαρπος ζήτησαν συγγνώμη για το αρνητικό και μεμονωμένο περιστατικό με την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη που αμαυρώνει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντί να εκληφθεί ως αντρίκεια η συμπεριφορά εξελήφθη ως αδυναμία .Ο ίδιος ο Σηφάκης διαψεύδει τον Αρη λέγοντας στο διαιτητή πως είναι απολύτως καλά. Θέλουν στον Αρη να βγάλουν αυτό τον λεβέντη ψεύτη; Δεν υπάρχει ένσταση κακής συνέχισης του αγώνα επειδή μια ομάδα θέλει να καρπωθεί το παιχνίδι στα χαρτιά. Είναι αδόκιμο και πρωτοφανές στα αθλητικά χρονικά δικαστικά, ένσταση να διαψεύδεται από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Ο διαιτητής καθυστέρησε τόσα λεπτά γιατί πήρε τηλέφωνο τη Σούπερ Λίγκα και την Ομοσπονδία και ζήτησε τη συμβουλή τους αλλά κάλεσε και τον ταξίαρχο της αστυνομίας ο οποίος ήρθε μετά από παρέλευση… 25 λεπτών στη σύσκεψη"( ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ! ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΤΡΑΒΑΝΕ 10ΑΡΙ... ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ! OYTE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ...)

ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ)

Γιάννης Κόντης.

«Ο Αρης δεν κοροϊδεύει τον κόσμο, ούτε πάει να φτιάξει μόνος του το πρωτάθλήμα. Εάν θέλαμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο θα λέγαμε στο Σηφάκη να πει ότι ζαλίζεται και θα τον στέλναμε στο νοσοκομείο. ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ; Ζαλιζόταν επί 35 λεπτά (ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΝΤΗ! Ο ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ;) έξω από τα αποδυτήρια και όταν τον φώναξε ο διαιτητής να τον ρωτήσει εάν μπορεί να συνεχίσει δεν ήξερε τι να πει. Αμφισβητώ τα όσα έγραψε ο διαιτητής πως μπορούσε ο Σηφάκης να συνεχίσει το παιχνίδι. Σκεφτείτε τι επίπτωση θα έχει στα επόμενα παιχνίδια η απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι. Ο οπαδός θα μπορούσε να έχει μαχαιρώσει ή να κάψει τον Σηφάκη. (ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ... ΑΝ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ...) Θέλουμε να γίνει ένα σοβαρό πρωτάθλημα, (Β'ΕΘΝΙΚΗΣ) να αποτρέψουμε ανάλογες συμπεριφορές οπαδών στο μέλλον και να μην της επιβραβεύουμε. Να ανακαλέσετε».

Χάρης Γρηγορίου

«Κάνω τη δουλειά μου. Να σας πουν οι δικηγόροι σας που έθιξα τον Άρη». (ΠΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ..ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝΕ!)

Γιάννης Κόντης:

«Μην φωνάζεις και μην χτυπιέσαι. Τον έπιασες στο στόμα σου τον Αρη. (ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΑΖΕΛΕ!) Εσύ άλλωστε τον είχες ρίξει κατηγορία με την υπόθεση των δελτίων, τότε που ήσουν αθλητικός δικαστής». (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΧΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΧΑΧΑ)

Χάρης Γρηγορίου:

«Δεν είπα τίποτα που να θίγει τον Άρη. Είπα ότι έκανε ένσταση για να κερδίσει τους βαθμούς».

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΥΘΥΝΩΝ.... Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΑΚΛΗΣ....
....ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΠΙΚΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ...
...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
(Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ).


ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΕΤΣΙ;
Αρχίζω πρώτος. Είπα και εγώ προχθές, φταίει ο οπαδός . Ανεγκέφαλος, βλάκας κλπ. Όχι γιατί έτσι είναι ο ανθρωπος , αλλά για αυτό που έκανε. Δε πιστεύω να διαφωνεί κανένας.... Η ΟΥΣΙΑ, ΟΜΩΣ; Η λύση θα είναι να σταυρωθεί;

Οι ευθύνες είναι παντού. Το ντόμινο πέφτει περίεργα όμως....

ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ?
Πως μπόρεσε και έφτασε στον αγωνιστικό χώρο; Και άντε, ξέφυγε και έφτασε. Πού είσαι εταιρία σεκιούριτι να τον τσακώσεις σε χρόνο DT, να μη πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα και να συνεχιστεί ο αγώνας. Εδώ ο άλλος στον τελικό EURO ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ κυνηγούσε το Φίγκο μισό γήπεδο.... ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ τότε.
Το Καυτατζόγλειο χαρακτηρίζεται ξέφραγκο αμπέλι. Πού είναι τα πλέξι γκλάς κύριε υφυπουργέ; Διότι αν υπήρχαν, δε θα μπορούσε να μπεί κανένας, σωστά; ΤΙΜΩΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Διότι, αν το γήπεδο ήταν ιδιοκτησίας Ηρακλή, τα πλέξι γκλάς θα είχαν μπει ΧΘΕΣ. Το δικό μας γήπεδο ΤΙ γίνεται; Το ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΤΣΙ; Αφήστε που ΑΝ ο Ηρακλής έπαιζε σε άλλο στάδιο (δικό του και μή) το Καυτατζόγλειο μάλλον θα χρεοκωπούσε. ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, πάμε καλά... (της οποίας ο εκπρόσωπος σε θέματα αθλητισμού ξέρουμε ποια ομάδα έχει στην καρδιά του)

Ρωτάω λοιπόν, αν στο επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή, έχουμε κάτι ανάλογο, στο παραπάνω ντόμινο τι αλλάζει? Μόνο το όνομα του κακόμοιρου ή ανεγκέφαλου. Οι υπόλοιπες ευθύνες, μένουν ως έχει.. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ...

Σίγουρα έσφαλε ο οπαδός, αλλά για το δις εξαμαρτήν... οι υπόλοιποι;

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ