Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ...


60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ....

Οι αυθεντικοί διάλογοι των δύο …παρατάξεων (ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ)

πηγή: http://www.metropolisradio.gr/5619


Αργύρης Λίβας(εκπρόσωπος Άρη).

«Εκτός από το γνωστό περιστατικό με την εισβολή του οπαδού και την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη, υπήρχε ένα γενικότερο εκρηκτικό κλίμα στο γήπεδο εις βάρος του Αρη. (ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;) Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν στην εξέδρα των επισήμων τράβηξαν τα πάνδεινα. Στην τηλεόραση φαίνεται καθαρά πως υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο γήπεδο αναίτια. Εκτός από τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Ρέμο και ίσως κάποιων άλλων μελών της διοίκησης, το μήνυμα ήταν «παιδιά καθίστε να χάσετε, γιατί αλλιώς δεν φεύγετε. (ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΤΟΤΕ, ΔΕ ΦΥΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ;)

Για 45 λεπτά ο Αρης βρέθηκε υπό το κράτος διαρκούς απειλής τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα. Παράνομα ο διαιτητής μετά από 45 λεπτά, αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα». (ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;;)

Σπύρος Χριστοφορίδης(δικηγόρος Άρη).

«Η ψυχολογική πίεση ήταν τεράστια. Ο Αρης δεν θέλει να στραφεί κατά του Ηρακλή. Αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή αγώνων σε συνθήκες ασφάλειας. Εάν δεν σταματήσουν τώρα αυτά τα φαινόμενα στο επόμενο τοπικό ντέρμπι, ίσως τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα». (Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ,Ε? )

Χάρης Γρηγορίου(δικηγόρος Ηρακλή).

» Η ένσταση είναι νομικά αβάσιμη. Λυπούμαστε που δεν εκτιμήθηκε το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Ρέμος και ο Δήμος Πολύκαρπος ζήτησαν συγγνώμη για το αρνητικό και μεμονωμένο περιστατικό με την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη που αμαυρώνει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντί να εκληφθεί ως αντρίκεια η συμπεριφορά εξελήφθη ως αδυναμία .Ο ίδιος ο Σηφάκης διαψεύδει τον Αρη λέγοντας στο διαιτητή πως είναι απολύτως καλά. Θέλουν στον Αρη να βγάλουν αυτό τον λεβέντη ψεύτη; Δεν υπάρχει ένσταση κακής συνέχισης του αγώνα επειδή μια ομάδα θέλει να καρπωθεί το παιχνίδι στα χαρτιά. Είναι αδόκιμο και πρωτοφανές στα αθλητικά χρονικά δικαστικά, ένσταση να διαψεύδεται από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Ο διαιτητής καθυστέρησε τόσα λεπτά γιατί πήρε τηλέφωνο τη Σούπερ Λίγκα και την Ομοσπονδία και ζήτησε τη συμβουλή τους αλλά κάλεσε και τον ταξίαρχο της αστυνομίας ο οποίος ήρθε μετά από παρέλευση… 25 λεπτών στη σύσκεψη"( ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ! ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΤΡΑΒΑΝΕ 10ΑΡΙ... ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ! OYTE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ...)

ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ)

Γιάννης Κόντης.

«Ο Αρης δεν κοροϊδεύει τον κόσμο, ούτε πάει να φτιάξει μόνος του το πρωτάθλήμα. Εάν θέλαμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο θα λέγαμε στο Σηφάκη να πει ότι ζαλίζεται και θα τον στέλναμε στο νοσοκομείο. ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ; Ζαλιζόταν επί 35 λεπτά (ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΝΤΗ! Ο ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ;) έξω από τα αποδυτήρια και όταν τον φώναξε ο διαιτητής να τον ρωτήσει εάν μπορεί να συνεχίσει δεν ήξερε τι να πει. Αμφισβητώ τα όσα έγραψε ο διαιτητής πως μπορούσε ο Σηφάκης να συνεχίσει το παιχνίδι. Σκεφτείτε τι επίπτωση θα έχει στα επόμενα παιχνίδια η απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι. Ο οπαδός θα μπορούσε να έχει μαχαιρώσει ή να κάψει τον Σηφάκη. (ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ... ΑΝ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ...) Θέλουμε να γίνει ένα σοβαρό πρωτάθλημα, (Β'ΕΘΝΙΚΗΣ) να αποτρέψουμε ανάλογες συμπεριφορές οπαδών στο μέλλον και να μην της επιβραβεύουμε. Να ανακαλέσετε».

Χάρης Γρηγορίου

«Κάνω τη δουλειά μου. Να σας πουν οι δικηγόροι σας που έθιξα τον Άρη». (ΠΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ..ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝΕ!)

Γιάννης Κόντης:

«Μην φωνάζεις και μην χτυπιέσαι. Τον έπιασες στο στόμα σου τον Αρη. (ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΑΖΕΛΕ!) Εσύ άλλωστε τον είχες ρίξει κατηγορία με την υπόθεση των δελτίων, τότε που ήσουν αθλητικός δικαστής». (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΧΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΧΑΧΑ)

Χάρης Γρηγορίου:

«Δεν είπα τίποτα που να θίγει τον Άρη. Είπα ότι έκανε ένσταση για να κερδίσει τους βαθμούς».

9 σχόλια:

  1. Φίλε Herculista ,

    έχω λιώσει στα γέλοια με τα σχόλια σου...οι τύποι είναι απλά τραγικοί....Ξέρανε να κάνουνε δηλώσεις μετά το ματσ κ να λένε ότι τα ματσ κερδίζονται μόνο στο χορτάρι κ μετά κλαίγόντουσαν στο δικαστήριο σαν τις καημένες τις παρθένες!!!!!!!!!!

    Τους φάνηκε κ μικρή η ποινή του Ηρακλή μας, πόσο δηλαδή θα θέλανε κανα δυο σεζόν χςρις φιλάθλους κ κανένα δις πρόστιμο να φάμε...έλεος κυριου του Αρη...
    Αλλά το καλύτερο όλων είναι η έκφραση που χρησιμοποίησε η επιτροπή της super league...

    "Όσον αφορά την από 1-9-2009 ένσταση της ΠΑΕ Αρης κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που τελέσθηκε στις 29-8-2009, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague αποφάσισε οτι : Απορρίπτει την ένσταση ως απαράδεκτη."

    Μάλιστα κύριοι....ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....Δεν νομίζω να τους χάλασε.....

    keep going
    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΗ! ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ! ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΣΙΜΗ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SKOULIKI VROMEROOOOO.... 8A SE KSANARIKSW.... SECUNDA DIVISION...
    AFOU PISTEVETE OTI EISTE KALOI STA XARTIA, TI ASXOLEISTE ME TH MPALA? FTIAKSTE OMADA GIA AGWNOSTIKO BRIDGE!
    EKEI EKEI STH B E8NIKH

    1000 XRONIA HRAKLHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ρε 'σεις εκεί στην Παπαναστασίου, έχετε πολύ μεγάλη πλάκα. Απο σήμερα θα σας λέω
    YELLOW-τοποιούς.


    1000 χρονια Ηρακλής ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EPIDH ISTE ROUFIANES GRIES 8A FATE KALA. TIPOTA ALLO DE LEW GIATI O AMIOLHS SAS O ADMIN DIAGRAFEI KAI SXOLIA
    MH XAIRESTE ONTWS EXOUME NEO DEDIKASMENO
    ARIS S-3.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε ρε παρτε δρομο ερπετα του κωλου. μαθατε και γινατε και δικγοροι ολοι.... βρωμοσκουλκα.

    1000 χρονια ηρακλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TORRES-10-
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡΟΥΛΗΔΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΕΜΙΑ.ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΧ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΤΕ.Ο ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΩΤΕ.ΠΧ.ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.ΤΟ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΤΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΧΕΖΕΣΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΚΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ:ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝΝ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ADERFE TORRES-10 AKOMA GEELAW ME THN ENTSASH STON PROKTO! XAXAXA DEN YPARXEI!!!
    ANTE TO KOMPLEXIKO MOU BAZEI KAI PITU.
    DEN YPARXOUN, DEN ASXOLOUME MAZI TOUS.

    1000 HRAKLHS
    PANTOU KAI PANTA HRAKLHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ.
    ΗΡΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ... (ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!)

    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή