Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Νο1


ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΜΑΙ... και για όσους έχουν ξεχάσει τι σημαίνει, θα φροντίσω να το θυμηθούν

Μετά από πολλά χρόνια, γούσταρα σε 1η αγωνιστική. Όχι για την καλή εμφάνιση, αλλά για το αποτέλεσμα. Και φυσικά με τον τρόπο που ήρθε...

1-2 στην κυανόλευκη Κομοτηνή. Και πιστέψτε με, τέτοιες εκδρομές θα δούμε πολλές φέτος. Για μένα, η νίκη δεν έδωσε μόνο 3 βαθμούς. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ και "ΕΦΤΙΑΞΕ" τον κόσμο μας! Δε με ενδιαφέρει ούτε η ταλαιπωρία, ούτε η κούραση, ούτε τίποτα. Στην επιστροφή οδηγούσα με συνεπιβάτη την προσμονή της 2ης αγωνιστικής! Έτοιμος για το μεγάλο μάτς με τον Άρη (μη γελιέστε λόγω Άρη).

ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ!
Αυτή η ομάδα θέλω να είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αυτό μόνο. Το αποτέλεσμα θα έρθει.

Άκουγα από πολλούς και για να μη κρύβομαι, δε διαφωνούσα εν μέρει, ότι ο Ντίκα δεν απέδιδε όσα περιμέναμε... αλλά... τα γκόλ που έβαλε είχαμε να τα δούμε, να τα πανηγυρίσουμε και να τα γουστάρουμε πολύ πολύ καιρό... (και δεν έχω μόνο Ντίκα, έτσι;) Περιπλανώμενοι σε ερήμους με τρελή ξηρασία και οξύτατο κίνδυνο αφυδάτωσης συναντήσαμε καταρράκτες! 4000 κόσμος, κρεμασμένος σαν Αυγουστιάτικα σταφύλια, χοροπηδούσαμε σαν μανιακοί! ΑΥΤΟ κρατάω από την 1η αγωνιστική. Ακόμη... και σε μια πρεμιέρα με ανέτοιμη ομάδα ΕΔΕΙΞΕΣ ΗΡΑΚΛΆΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:
  1. ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
  2. ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
  3. ΟΧΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ
  4. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΣΑΙ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ --- ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

3 σχόλια:

  1. Herculista, me tis eulogies olwn!
    1000 xronia HRAKLHS
    NIKH ME SKOULIKI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ συμφωνώ 100%!
    1000 χρόνια Ηρακλής

    Θα σου στείλω ένα email... δες το σε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Auta htan gousta re paidia!!! Panta tetoia!! Kai επειδή τα γούστα πληρώνονται θα παω να παρω δειαρκίας!! Το μονο ετσι που με χαλασε 'ήταν το σημερινό,,, Pitu πείρε το Βρωμοσκούληκο???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή